Nainen tekstien takana

Olen 26v. nainen, vaimo ja äiti. Asun Raumalla aviopuolisoni T:n sekä berninpaimenkoiramme Balon kanssa. Pian tiimimme saa vahvistukseksi pienen pojan.

Rakastan arkea, sen turvallisuutta, sävyjä ja pieniä yksityiskohtia, joilla jokainen arkipäiväkin on erilainen. Nautin luonnossa liikkumisesta ja valokuvauksesta (vaikka aivan aloittelija olenkin ja kuvaan omaksi ilokseni). Tykkään tehdä asioita käsin. Heikkouteni on muoti – niin lastenvaatteissa, sisustuksessa kuin aikuisten vaatteissa. Rakastan kauniita asioita, joilla on jotakin kerrottavaa. Tuotteen ei tarvitse olla mielestäni uusi ollakseen muodikas. En koe juoksevai uusimpien villitysten perässä vaan etsin enemmän ajatonta ja eettistä sekä kestävää muotia, josta voin nauttia pitkään. Eettisyys onkin yksi tärkeimmistä arvoista, joka ohjaa valintojani.

Haaveilen kirjoittavani lastenkirjan ja oppivani ompelemaan. Haaveilen myös asuvani vanhassa, rintamamiestalossa, jonka lautalattia natisee jalkojen alla ja jonka jokainen yksityiskohta huokuu omaa tarinaansa. Ehkä jonain päivänä.

Blogin avulla haluan tuoda palan arkea, sen yksinkertaista kauneutta, jokaiselle teille lukijalle.