lastenlelut · lastenvaatteet · raskaus

JOKU VIELÄ PUUTTUU…

Kaikki alkaa olla valmista MUTTA SE VAUVA! Hän viihtyy mahassa ja hyvä kai niin. Oma olo tosin jo sitä luokkaa etten laita pahitteeksi, vaikka ei aivan sinne lokakuun viimeisille viikoilla asti viihtyisi enää tämä kaveri vatsassa.

Kauan odotettu lokakuu on tosiaan viimein alkanut ja se tietää sitä, että tässä kuussa se joka tapauksessa tulee tapahtumaan, meidän “Papu” tai “Taavi-työmies” tai ihan vaan vauva saapuu viimein täydentämään tätä perhettä. T on koko raskauden ajan seurannut vieressä välillä naurua pidätellen ja välillä päätään puristellen, kuinka olen hankkinut kaiken valmiiksi jo ennen ensimmäistä ultraa ja raskauden edetessä ehtinyt laittaa pinnasängyt vaihtoon kahdesti ja haalia vauvalle vaatetta koko ensimmäisen vuoden ajalle…hormoonit, syytän niitä! Kaiken tämän lisäksi ehdin hankkia luultavasti vielä jännetuppitulehduksen ennen synnytystä kaiken tämän virkkaamisen keskellä, johon raskausaikana hurahdin täysin. Saa nähdä montako pehmoeläintä ehtii valmistua ennen kuin h-hetki koittaa.

Turhaan ei neuvolassa silti toitotettu pientä synnytysjännitystä potevalle tulevalle äidille, että kyllä luonto on asian niin hoitanut, että lopussa sitä jo odottaa (sitä synnytystä), usko pois. Meinaan on se hoitanut! Nyt ajatus on vain, että sattuu se sitten kuinka paljon tahansa ja repeää sitä kuinka moneen osaan vaan, niin pääasia on, että tämä lapsi tulee pihalle musta ja mahdollisimman pian! Yöt, jotka eivät enää ole nukkumista varten (vaan lonkkasärkyjä, supisteluja, niiden kellottamista ja vessassa ravaamista varten) ja oma kroppa, joka ei enää tunnu omalta (vaan valtavalta ja kömpelöltä) ovat osaltaan saaneet jopa minut odottamaan synnytystä. Kun en vieläkään hahmota oman vatsani kokoa, niin sitä tuntee itsensä aika toopeksi kaapin ovia avatessa, kun jokaisella kerralla iskee oven ensimmäisenä päin mahaansa. Se hehku alkaa jo hiipua, jonka tää raskaus toi mukanaan…

Tsempit jokaiselle loppuraskauteen ja hatunnosto teille, jotka sen olette jo selättäneet kerran tai useammin!

Tj pari viikkoa ja muutama päivä. Alla keräsin muutaman kuvan omista lemppareista, jotka meidän pientä odottaa:

img_0297
Sophie the Giraffe -purulelu, luonnonkumia (mummu osti matkoillaan, Suomessa tätä saa tilattua ainakin raskauskeiju.fi ja pikkuvanilja.fi -sivustojen kautta)
img_0300
Addut täytyy olla! Ehkä iskälle samanlaiset samisteluun 😉
img_0295-1
Nature Bubz -purulelut, puuta ja luonnonkumia, tilattu ipanainen.fi -sivuston kautta (TODELLLA NOPEA TOIMITUS)
img_0195
Aivan ihana pipo pikkuiselle Baby Boomilta ❤ Vieläpä suomalaista käsityötä! Yllärinä paketista löytyi lisäksi nämä kuukausikortit, mutta näistä lisää myöhemmin…
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s