DIY

DIY SYKSYINEN KYNTTILÄPULLO

Varastinpa oivan idean pikkusiskon luota babyshowereita juhliessa ja aion nyt jakaa sen teidän kaikkien kanssa:

Syksyinen kynttiläpullo pihlajan oksista!

(Tässä välissä muistutus; Oksia ei saa ilman maanomistajan lupaa taittaa puista, ei edes tuoreista tuulen kaatamista, ainoastaan maahan pudonneet saa käyttää ilman lupaa. Marjoja taas saa poimia puuta vahingoittamatta. Omasta pihlajasta toki saa oksia leikata askarteluja varten kuinka lystää)

Mitä tarvitset? Tyhjän lasisen pullon (itse käytin kahta Ikean lasista vesipulloa, joita jäi yli meidän häistä), pihlajanoksia, pihlajan marjoja ja vettä sekä tietysti pulloon sopivan kynttilän (itse jouduin kynttilää hieman vuolemaan alhaalta, jotta sain kunnolla pysymään pullossa).Mitä tehdä? Laita oksat sekä marjat (riippuen pullon suun koosta mahdollista laittaa kokonaisia terttuja tai yksitellen) pulloon. Lisää pulloon lopuksi vettä ja se oli sitten siinä. Aika helppoa ja nopeaa. Ei kun vaan kynttilä paikalleen. Itse koristelin pullon suun vielä juuttinarulla. Nämä toimii sisustuksessa myös ilman kynttilöitä! Sen verran kauniita ovat!Idea on todella yksinkertainen ja helppo “tuunata” vuodenajan mukaan. Esimerkiksi talvella havun-/kuusenoksat sopivat pulloon oikein hyvin tuomaan jouluista tunnelmaa! Nämä myös säilyvät parempina pidempään kuin pihlajista tehdyt, väittäisin. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s