DIY

HOITOPÖYDÄN SÄILYTYSRATKAISUT DIY

Sairaslomalla sitä todellakin ehtii. Olen tämän viikon maannut kotona sairaslomalla ja lääkäri käski levätä, koska vauhti on ollut hieman liian luja ja tämä näkyi paineena ja supisteluina. No, minunlaiseni ihminen joka _ei koskaan_ ole paikallaan, ei sitä helpolla olisi nytkään. Raskaana on jo muutenkin tuntunut, että halu tehdä, suunnitella ja toteuttaa _kaikkea_ on niin valtava, että T seuraa päätään puristellen vierestä, mitä seuraavaksi keksin (uutta huonekalua, sisustamista, harrastuksia….).

20170531_125409

Ja minähän sen nopeaa keksin! Ei muuta kuin virkkuukoukku esiin ja virkkaamaan! Hain viereisestä kirjastosta Molla Millsin – Virkkuri kirjoja 3kpl ja löysin Prismasta Novitan uutta ECO TUBE- puuvillakudetta, joka osoittautui mitä mainioimmaksi valinnaksi hoitopöydän säilytyskorien tekoon; Riittävän jämäkkää, jotta korit säilyttivät muotonsa ja pysyivät kasassa vielä täyttämisen jälkeenkin. Aloitin projektini tosiaan ajatuksella, että olen ehkä viimeksi YLI 10 VUOTTA (!!??!!) sitten pitänyt kädessäni virkkuukoukkua eikä termistö ollut minulla enää millään tavalla hallussa, tai no, ketjusilmukan teon muistin, senkin hatarasti. Onneksi Molla avasi teoksessaan hyvin (niin kuvin kuin sanallisin ohjein) kaikki tarvittavat lyhenteet ja ks:t ja p:t ja piilosilmukat. Ilman näitä olisi homma ollut täysin hakuammuntaa. Myös kirjan ohjeet olivat hyvin pirteitä ja kuvin sekä ohjein selkeästi selitettynä, jotta näin lajin pariin liian monen vuoden jälkeen palannutkin onnistui, jos nyt ei täydellisesti, niin ainakin ihan hyvin!

20170531_133947

Ja nyt on vuorokausi koreja virkattu kädet kipeinä ja uusia ideoita ja suunnitelmia lähti heti tulvimaan.

Katsotaan mitä kaikkea saan vielä aikaiseksi ennen vauvan syntymää. Kovasti itse tekeminen innostaa, vaikka taitoa ei vielä kovin paljoa ole, mutta tekemällähän sitä oppii.

20170530_203044

Mitä kaikkea olet itse tehnyt vauvallesi? Heitelkää ideoita tännekin! Ja hyvät blogi- sekä kirjasuositukset aihepiiriin liittyen otetaan ilolla vastaan.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s