DIY · lastenvaatteet

DIY MAAILMAN HELPOIN TUPSUPIPO VAUVALLE

Vaikka viikonlopuksi onkin luvattu lähes +20 astetta ja syksystä (saati lähestyvästä talvesta) ei pitäisi olla enää tietoakaan, jaan silti kanssanne maailman helpoimman DIY tupsupipon ohjeen. Kuvan valmiista piposta jaoinkin jo aikaisemmin teille Instagramin puolella DIY tupsupipo vauvalle helposti ja halvalla

Tarvitset: äitiyspakkauksen valkoisen pipon nauhoilla, tupsun (itse irroitin omasta kulahtaneesta pipostani, joka jousi jo kierrätykseen), neulan ja lankaa (langan väri kannattaa valita pipon värin mukaan, ompelulanka kelpaa hyvin)

pipo.jpg

Ohje: ompele tupsu kiinni pipoon neulan ja langan avulla

pipo2

Ja se oli sitten siinä se, tyylikäs pipo vauvalle syys- ja talviulkoiluihin. Väittäisin, että maailman helpoin tupsupipon ohje, joka onnistuu kaikilta, joilla neula ja lanka pysyy käsissään. Tule toki vinkkaamaan, jos jostain löydät vielä helpomman!

One thought on “DIY MAAILMAN HELPOIN TUPSUPIPO VAUVALLE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s